Varm chèvreostsallad

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

  • 1 st Grönsallad
  • Franska örter
  • 8 st Små chèvreostar alt. en chèvreost stor nog att kunna skivas i 8 delar
  • 1 st Surdegsbröd
  • Fairtrade honung Lune de Miel
  • Olivolja
  • Salt & peppar

Tillagning

  1. Skölj salladen och häll av vattnet. Smaksätt med lite olivolja, salt & peppar.
  2. Värm upp ugnen till 200 grader och skär brödet i tunna skivor. Lägg en chevreostskiva på varje brödskiva och sätt i ugnen i ca 6-7 minuter, tills osten fått en fin gyllene färg.
  3. Lägg den grillade osten och brödet på en salladsbädd. Häll lite honung och franska örter över osten och servera!
    Detta recept tillhör:
  • Förrätter