Tagliatelle med laxtartar

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

Tagliatellesås
Laxtartar
  • 150 g Laxfilé
  • 4 tsk Citronjuice
  • 1 st Silverlök
  • 3 msk Akaciahonung
  • Dill, hackad
  • 4 msk Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Blandade bär (valfritt)

Tillagning

  1. Skär laxen och löken i små fina kuber & dela tomaterna i halvor.
  2. Tillsätt dill, citronjuice, olivolja och salta & peppra efter smak.
  3. Blanda och låt stå svalt i ca 1 h.
  4. Koka upp tagliatellen al dente och häll av i ett durkslag. Sautera sedan på hög värme med lite olivolja i en panna.
  5. Tillsätt tomathalvorna, grädden och Akaciahonungen. Låt koka ihop en minut.
  6. Servera med laxtartaren och några tomathalvor på toppen av pastan.
    Detta recept tillhör:
  • Varmrätter

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att använda följande HTML taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>