Sallad med Chèvre chaude & Akaciahonung

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

  • 1 st Huvudsallat/Frillice
  • 1 st Chèvre-rulle (ca 150-200g)
  • 1 st Surdegsbaguette
  • 1 msk Lune de Miel®Akaciahonung
  • 3 krm Provencalska kryddor

Tillagning

  1. Skölj och skär upp/bryt salladen
  2. Sätt ugnen på 180°.
  3. Skär upp surdegsbaguetten i 4 skivor.
  4. Skär upp Chèvren i 8 bitar & lägg två bitar per brödskiva. Låt sedan stå i ugnen ca 6-7 min tills osten har smält och fått lite färg.
  5. Ta ur och placera brödskivorna på den uppskurna salladen.
  6. Toppa med lite Akaciahonung från Lune de Miel® & krydda med de provencalska kryddorna.
  7. Serveras varm.
    Detta recept tillhör:
  • Förrätter

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att använda följande HTML taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>