Lyxiga honungs cupcakes toppade med kanelfrosting

Ingredienser

  • 150 g Vetemjöl
  • 2 tsk Bakpulver
  • En nypa salt
  • 90 g Smör
  • 50 g Socker
  • 2 st Ägg
  • 3 msk Blomsterhonung Lune de Miel
  • 1,75 dl Mjölk
  • 150 g Florsocker
  • 1 st Äggvita
  • 4 tsk Kanel

Tillagning

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål.
  2. Tag en annan skål och vispa smör och socker, tillsätt äggen och vispa ihop. Tillsätt honung och mjölk och häll smeten i den torra blandningen och bland ihop.
  3. Grädda i ugnen i 15 minuter i 180 grader.
  4. Kanelfrosting: Vispa upp äggvitorna till ett hårt skum. Tillsätt försiktigt salt, florsocker och kanel och rör försiktigt ihop och toppa dina cupcakes.
    Detta recept tillhör:
  • Bakelser