Kummel med honung och Paprika

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

Tillagning

  1. Skala och koka upp potatisen (ca 20 min)
  2. Under tiden potatisen kokar, skär upp paprikan och värm på låg värme i en stekpanna tillsammans med honung, olivolja och paprikakryddan.
  3. I en separat stekpanna, bryn kummelfiléerna i smör, 2-3 min per sida.
  4. Häll sedan över honungen med paprikan över fisken och låt sjuda ca 3 minuter.
  5. Pressa lite limejuice över det hela innan du tar av det från spisen.
  6. Servera!
    Detta recept tillhör:
  • Varmrätter

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det går bra att använda följande HTML taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>