Chèvrefyllda champinjoner med Akaciahonung & örter

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

  • 12 st Champinjoner, stora
  • 200 g Chèvreost
  • 4 cl Grädde
  • 6 tsk Lune de Miel®Akaciahonung
  • 2 krm Timjan
  • 2 krm Rosmarin
  • Citronjuice
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Finhacka timjan och rosmarin.
  2. Putsa av jord från champinjonerna och ta av foten. Droppa lite citronjuice över hattarna, så de inte mörknar i färgen.
  3. Finhacka champinjonfötterna.
  4. Blanda sedan Chèvren med grädden i en skål. Salta & peppra efter behag. Tillsätt sedan den finhackade svampen.
  5. Droppa lite Akaciahonung från Lune de Miel® i botten på champinjonhattarna och fyll sedan upp med Chèvrecrèmen.
  6. Toppa med lite rosmarin & timjan.
  7. Grädda sedan champinjonerna i ugnen ca 50 min på 160°.
  8. Avsluta med några droppar Akaciahonung på de varma champinjonerna innan du serverar.
    Detta recept tillhör:
  • Förrätter